Vodafone Yeni Sms Paketleri | Aylık 5000 Sms

05:52


Vodafone Süper Parmak Sms
Uzun süredir Faturasız ve faturalı hatlarda avantajlı SMS paketleri sunan Vodafone, yeni dönemde kullanılacak olan yeni Süper Parmak SMS Paketlerini 29 Mayıs tarihinden itibaren kullanıcılarının beğenisine sundu. Yeni paketlerle ilgili detaylı bilgiyi sizlere sunuyoruz.
Öncelikle geçmişte oldukça rağbet gören ve Vodafone içi 3 TL karşılığı alınabilen haftalık 5000 SMS paketi kaldırıldı. Aynı şekilde 7.8 TL olarak kullanıcılarına sunulan her yöne 3000 SMS paketi ise 9 TL olarak bir fiyat güncellemesine tabii tutuldu.
Vodafone Süper Parmak SMS paketleri:
Paket
SMS
Fiyatı*
Abonelik
Her Yöne Mini Her Yöne 50 SMS 3TL Her Yöne Mini paketine abone olmak için MINI yazılarak 7999’a gönderilmesi gerekmektedir.
Her Yöne Midi Her Yöne 500 SMS 6TL Her Yöne Midi paketine abone olmak için MIDI yazılarak 7999’a gönderilmesi gerekmektedir.
Vodafone’lularla Maksi Vodafonelularla 5000 SMS 6TL Vodafone’lularla Maksi paketine abone olmak için VFMAKSI yazılarak 7999’a gönderilmesi gerekmektedir.
Her Yöne Maksi Her Yöne 500 SMS ve
Vodafonelularla 5000 SMS
9TL Her Yöne Maksi paketine abone olmak için HYMAKSI yazılarak 7999’a gönderilmesi gerekmektedir.
* Paket ücretlerine tüm vergiler dahildir.
Önemli:
Yeni SMS paketleri lansmanı ile 29.04.2010 tarihi itibari ile mevcut paketlerde aşağıdaki değişiklikler yapılacaktır:
* Yeni SMS paketleri ile; Cep Dolusu SMS Paketinde fiyat artışı gercekleşecek ve paketin fiyatı 7,8 TL yerine 9,0 TL olarak guncellenecektir.
* Super SMS, Cep Limitsiz Vodafone Limitsiz SMS, Cep Limitsiz Her Yöne Limitsiz SMS paketleri kapatılacaktır. Paketleri kullanan aboneler opsiyon sürelerinin bitimine kadar kullanımlarına devam edeceklerdir.
Vodafone Süper Parmak SMS Paketlerine abonelik yapılacak kanallar; SMS Kanalı, Vodafone Cep Merkezleri ve Vodafone Müşteri Hizmetleri’dir.
Paket Esasları
-Mevcut ve yeni tüm aktif (hat kısıtlı degil veya dondurulmamış)Vodafone aboneleri Vodafone Süper Parmak SMS Paketleri’nden yararlanabilir.
-Vodafone Süper Parmak SMS Paketi’nden yararlanabilmek için hattın aktif konumda olması gerekmektedir.
-Paket dahilindeki SMS’ler sadece yurtiçindeki şebeke içi ve diger operatörlere gönderimler için geçerlidir, özel servis kullanımları için geçerli değildir.
-Kullanılmayan SMS’ler 30 gün sonunda bir sonraki aya devretmez ve silinir.
-Şebeke içi geçiş, iptal, dondurma, devir, numara taşıma ile başka bir operatöre geçiş durumlarında eğer varsa kalan SMS hakkı silinir.
-Vodafone “Süper Parmak SMS Paketi”ni istediği tarihte sona erdirme hakkını saklı tutar.
-Paket miktarı üzerindeki kullanımlar abonenin mevcut paketinin SMS ücreti üzerinden ücretlendirilir.
-SMS Paketleri otomatik olarak her dönem sonunda faturasız abonenin hesabında yeterli TL bakiyesi olduğu anda düşülerek yenilenir. Faturalı abonelikler için her fatura döneminde yansıtılır. İlk satın almada kampanyaya katılım mesajını takiben aylık abonelik bedeli faturasız aboneler için yeterli TL bakiye olması durumunda anında düşer. Faturalı abonelikler için paket ücreti faturaya tam yansıtılır.
-SMS paketleri ile ilgili işlemler 7999 servisi üzerinden yapılacaklardır. 7999 servis numarasına gonderilen SMSler ücretsizdir.
-SMS paketini iptal etmek için abone “IPTAL PAKET ISMI veya MIKTARI” yazıp 7999′a SMS atabilir.

Ör: IPTAL MINI, IPTAL ELLI
-SMS Paketi iptal edilmemesi durumunda olarak her ay yenilenir.
-Süper Parmak SMS paketinden yararlananlar başka bir SMS paketinden aynı anda yararlanamazlar.
-Her abonelik döneminde sadece 1 adet Vodafone Süper Parmak SMS Paketine sahip olunabilir.
-Başka bir Vodafone Süper Parmak SMS Paketi satın almak için öncelikle iptal işlemi yaptırılmalı ve dönem sonuna kadar beklenmelidir.
-Standart SMS kullanımına gore harcama onceliği SMS paketlerindedir.Eğer abonenin kendi tarifesinden kaynaklanan SMS avantajları var ise (ör: cep aile grup içi ücretsiz sms), bu avantajlar SMS paketlerinden düşmeyecektir.
-Vodafone Süper Parmak SMS Paketi’ndeki SMS’ler Cep Özgür’deki günlük 1. ücretli SMS yerine kullanılamaz.
Kalan bakiyenizi öğrenmek için “BAKIYE PAKET ISMI veya PAKET MIKTARI ” yazıp 7999′a SMS gönderilmelidir.
Ör: BAKIYE HYMAKSI BAKIYE BESBINBESYUZ
-Kurumsal veya bireysel hatlarda bir müşteri en çok 50 hatta kadar SMS paketi alabilmektedir.
-SMS paketlerinin FCT cihazlarında ve ticari amaçlı olarak kullanılmaması gerekmektedir.Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
 vodafone yeni sms paketi,vodafone aylık 5000 sms kampanyası,yeni sms kampanyası,5000 aylık sms,sms yeni fiyatları,vodafon yeni sms nasıl oluyor

SON KONULAR

 
Footer'ı Göster
Dostlar
KomediSizsiniz